Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

Organia CBD oil experience story

CBD Kogemuslugu: Johandra-Lisett Iljušin

Kes sa oled ja millega sa tegeled?

Ma olen Johandra-Lisett, Instagramis rohkem tuntud kui @jl.fitfood. Igapäevaselt käin ma gümnaasiumi viimases klassis ja selle kõrvalt pean oma blogi Instagramis, kus motiveerin noori tervislikumalt toituma. Lisaks sellele meeldib mulle jõusaalis treenida. Ma olen ka väikest viisi kirjanik, sest olen mõned aastad tagasi välja andnud oma kokaraamatu.

 

Miks sa kasutad CBD õli?

Mind hakkasid 1.5 aastat tagasi kimbutama ärevushood ning ma proovisin kõike, et neile leevendust saada. Mu peigmees soovitas mul proovida CBD õli ning mu elu muutus. Ma olen saanud ärevushoogudest võitu ja olen nüüd üleüldiselt rahulikum inimene.

 

Kui palju, kuidas ja millal sa seda kasutad?

Mina võtan CBDd alati enne magama jäämist ning vahel ka päeva keskel, kui tunnen, et sees keerab või süda taob. Korraga manustan 1-3 tilka.

 

Kuidas CBD sulle mõjub?

Ma tunnen mõne minuti möödudes end palju rahulikumalt ning ööuni on samuti palju kvaliteetsem.

 

Kas sa soovitaksid seda kellelegi? Miks ja kellele?

Ma soovitaksin seda igaühele, keda kimbutavad ärevushood või on raskusi uinumisega. See on tõesti super toode, mis mu elu positiivselt muutis.Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi