Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

CBD Experience story: Regina Teino

CBD kogemuslugu: Regina Teino

Kes sa oled ja millega tegeled?

Ma olen Regina ja olen tantsutreener, TantsuGeeni üks eestvedajatest ja ema. Inimene, kes armastab ELADA - võtta kõik, mis elul pakkuda on.

Tarvitan õli juba pea 1,5 aastat igapäevaselt. Ma tunnen end kogu aeg terve, rõõmsa ja aktiivsena, siis hoian looduslikud abimehed rõõmuga ja alati enda lähedal!

Milline Organia õli on sinu lemmik ja miks sa seda kasutad?


Minu lemmik on 30% täisspektrilist õli, sest rääkisin paari inimesega, keda usaldan ning nemad soovitasid just seda, kui kõige tõhusamat toodet minu puhul. Seejuures olen tarvitanud peaaegu kõiki õlisid, kui see konkreetne on parasjagu otsas.

Mida CBD sinuga teeb?


Kuna mul otseselt ühtegi kaebust peale Multiplex Sclerosise ei ole, siis pean ausalt ütlema, et ma ei tunne hiiglaslikku vahet. Küll aga oli mul mingi aeg nii, et kui oli pingelisem aeg, siis silm kippus tõmblema või paar aastat tagasi panin tähele, et kätes on aeg-ajalt justkui vereringe kinni ja näpud ei taha hommikul hästi töötada. Seda on rohkem tunda just siis, kui on pingelisem aeg või miski kipub n-ö ärritama. Silma tõmblemine kadus päris kiirelt peale Organia kasutamisele võtmist ja külastab mind nüüd pigem väga harva. Käte streikimine on aeg-ajalt ikka päevakorras, aga ka kindlasti parem ning olen seostanud seda hetkedega, kui mul on kontroll mingites asjades käest kadumas ehk siis on see kergem tulema. Koos Organiaga on ilmselt neid olukordi ka kordades lihtsam tervitada ja pole see kontrollivajadus nii suur ning keha funktsioneerib paremini. Seega tarvitan õli juba pea 1,5 aastat igapäevaselt ja kuna mul pole peale seda olnud ühtegi uut kollet ning ma tunnen end kogu aeg terve, rõõmsa ja aktiivsena, siis hoian looduslikud abimehed rõõmuga ja alati enda lähedal!

Kas soovitaksid Organia õli kellelegi? Kellele/miks?


Minu poole ikka pöörduvad inimesed, et kuidas olla vähem väsinud või siis uurivad MS diagnoosiga inimesed minu juhtumit. Seejuures ma kunagi otseselt ei ütle, et mida võtta või kasutada, sest ma pole arst ja saan vastutada ainult enda keha eest. Siiski jagan alati rõõmsalt oma kogemust ning isegi kui ei tea konkreetset juhtumit, siis ütlen mida tarvitan n-ö abimeestena ja soovitan neil ise uurida, et kas sellest võiks ka neile abi olla.

 

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi