Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

CBD Experience story: Sibilla Bille

CBD kogemuslugu: Sibilla Bille

Kes sa oled ja millega tegeled?

Olen turunduse projektijuht ja sisulooja. Samuti meeldib mulle pildistada, videoid teha, reisida ja seigelda.

Organia CBD oil experience story

Miks sa CBD õli kasutad?

Nagu paljud teavad, on turunduse alal töötamine väga hektiline. Koosolekud, tähtajad, esitlused ja loomingulised ideed. Kahjuks on stress ja ärevus igapäevane nähtus, kuid CBD aitab mul rahulikuks jääda.


Kas soovitaksid seda kellelegi? Kellele ja miks?

Olen CBD õlisid kasutanud pea neli aastat ja kindlasti soovitan kõigile, kes kogevad kõiki närve kõditavaid igapäevaseid hetki. See aitab mul jääda rahulikuks, keskendunuks, tasakaalukaks - iseendaks.

Enesehoolitsus, enesearmastus ja terve närvisüsteem on minu prioriteet number üks.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi