Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

hey big pharma campaign visual organia cbd

Nõuame looduslikumat tulevikku

Ameerika bioloogi ja paleontoloogi Stephen Jay Gouldi sõnul ei ole inimese bioloogia viimase 40 000–50 000 aasta jooksul märkimisväärset evolutsioonilist arengut läbi teinud. See oli ammu enne seda, kui keegi suutis isegi "sünteesitud ravimeid" hääldada. See aga ei tähenda, et kaasaegne meditsiin poleks oodatava eluea ja inimelu üldise heaoluga imesid teinud, kuid nagu enamiku asjade puhul, on ka sellel mõõgal kaks tera.

Tänapäeva inimeste sõltuvus ravimitest on jõudnud plahvatuslikule tasemele. Võtame tablette üles tõusmiseks, tablette magama jäämiseks, tablette, et tunda energiat, tablette lõõgastumiseks, tablette keskendumiseks, tablette valu leevendamiseks... Tänapäeval pole peaaegu ühtegi füsioloogilist ega neuroloogilist seisundit, mida arst ei soovitaks ravida tablettidega. Ja miks nad ei peakski seda tegema, need on need samad suured ravimitootjad, kes maksavad märkimisväärse osa teie kohaliku perearsti palgast. See on kaasaegse meditsiinitööstuse üks suurimaid konflikte - nõiaring, kus ravimitest põhjustatud sümptomeid ravitakse teiste ravimitega. Lumepalliefektina on farmaatsiaettevõtted kasvanud puutumatuteks. Tsükli katkestamine jääb mõne orgaanilise loodusliku meditsiini või abi pakkuja jaoks alati kättesaamatuks.

Mis siis, kui sellest oleks väljapääs? Või vähemalt mõned vahendid kursi parandamiseks vaba tahte näol. Selle asemel, et piltlikult öeldes vägisi ravimeid süüa, on teil valida täiesti loomulik alternatiiv. Organia asutati just selleks - teadlikkuse tõstmiseks nii probleemist kui ka lahendusest. Pärast aastakümneid kestnud uurimistööd ja isiklikke kogemusi soovivad neli kutti Eestist ja Soomest võtta ette eluaegse võitluse. Tänapäeva Taavet ja Koljat, kui soovite.

Kanepitaime eeliseid on juba ammu varjatud. Kas see on tingitud hirmust narkootikumide kuritarvitamise ees või selle mõjust narkootikumide tarbimisele, ei saa me ilmselt kunagi teada. Viimastel aastakümnetel on aga hakatud uurima, millised on kannabinoidide tegelikud mõjud inimkehale. Nagu selgub, on inimestel ja paljudel teistel elusorganismidel endokannabinoidsüsteem, mis sarnaselt närvisüsteemiga on keeruline rakusignaalide süsteem, mis reguleerib paljusid bioloogilisi ja neuroloogilisi funktsioone, nagu meeleolu, valu tajumine, uni, isu jm. Selle süsteemi retseptoreid võib leida kõikidest organitest ja neuroloogilistest süsteemidest. See tähendab, et kanepitaimes leiduvatel ühenditel ei ole mitte ainult väga otsene viis inimkeha mõjutada, vaid need on ka sama keha poolt loodud. Niisiis, kuidas saab midagi, mida keha toodab, määratleda inimtoiduks kahjulikuks ja isegi ebaseaduslikuks?

Nüüd astuge ravimitööstuse kingadesse. Teil on aeglaselt ligi hiiliv täiesti looduslik ja orgaaniline toode, mis loob teile sobimatu teadlikkuse oma ettevõttest ja astub tulude kasvu varvastele. Mida sa teeksid? Kas tappa see maast madalast, enne kui see jõuab kunagi ähvardavale tasemele? Kindlasti. See on täpselt see, mida oleme siiani näinud. Aga nüüd, kui selle teema poole on pööratud üha rohkem tähelepanu ja paljud riigid üle maailma on hakanud legaliseerima kannabinoidide kasutamist ühel või teisel kujul? Noh, kui te ei suuda neid võita, liituge nendega. Või antud juhul omage neid. See on see, mida suured ravimifirmad viimasel ajal tegema on hakanud.

Me oleme siin selleks, et öelda aitab küll. Ühtegi rahasummat ei saa kunagi kõrgemalt hinnata kui inimelu. Organia korraldatud teadlikkuse tõstmise kampaania eesmärgiks on anda ravimitööstusele teada, et kuigi me võime olla väikesed ja me ei pruugi maailma täielikult muuta, anname me kindlasti oma panuse ja paneme lumepalli veerema.
Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi