Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

Organia CBD oil experience

CBD Kogemuslugu: Lauri Pedaja

Kes sa oled ja millega sa tegeled?

Mina olen Lauri ja ma olen videograaf, pereisa ja sotsiaalmeedia sisulooja.

 

Miks sa kasutad CBD'd?

Ma kasutan CBD õli ärevatel hetkedel, siis kui lained üle pea löövad ja mul on tarvis kiiresti rahuneda. Kuna peas toimub väga palju, siis on mul ka uinumisega probleeme. CBD õli paneb mu tuttu väga kiiresti ja tagab kvaliteetse une.

 

Kui palju, kuidas ja millal sa seda kasutad?

Ma doseerin täiesti vastavalt vajadusele. Mõnikord pool pipetti, teinekord paar tilka. Kõik oleneb sellest, mis efekti ma saavutada soovin. Enamasti kasutan CBD õli õhtuti, siis kui olen juba väsinud ja ei suuda nii efektiivselt oma emotsioonidega toime tulla.

 

Kuidas CBD sulle mõjub?

CBD õli aitab mul keskenduda ja suunata mõtted ühte kohta. Eriti hea abimees on ta siis, kui on vaja kiiresti mingi asi ära teha, kuid kõrval on segajad. Kasutan paar tilka õli ja keskendumisvõime on kohe täiesti teisel tasemel.

 

Kas sa soovitaksid seda kellelegi? Miks ja kellele?

Kindlasti ma soovitan CBD õli inimestele kellel on probleeme ärevuse, keskendumise või unega. Minul on CBD õli need mured ära lahendanud. Kindlasti ei tasu loota, et CBD õli kõik probleemid lahendab ja on imerohi...aga imerohu lähedane toode on see küll.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi