Skip to content

ÜLE 100 € TELLIMUSTELE TASUTA TARNE

Organia CBD oil experience

CBD Kogemuslugu: Liis Velsker

Kes sa oled ja millega sa tegeled?

Mina olen Liis Velsker, spordientusiastist kirjanik ning sellest aastast Tabasalu Gümnaasiumi nõustaja, mentor ja valikaine õpetaja (toitumise alused).

 

Miks sa kasutad CBD'd?

Kuna mul on VÄGA kiire elutempo, siis ma tunnen, et ma ei oska oma mõtteid välja lülitada. Mul tekkisid päris tugevad unehäired ning see segas mu treeninguid ja vaimset tervist. Suvel avastasin, et mul on tekkinud ärevushood ning siis proovisin CBD õli esimest korda. Tulemused olid põhimõtteliselt kohesed ja peale seda olen CBD usku!

 

Kui palju, kuidas ja millal sa seda kasutad?

Hommikul ja õhtul võtan 30% õli ning lähen tööle või kasutan õli enne magamist. Mulle väga meeldib selle maitse. Minu jaoks 15% õli ei olnud nii meeldiv kui 30% oma.

 

Kuidas CBD sulle mõjub?

Mina tunnen end rahulikumana. Ma olen väga emotsionaalne inimene ja vahepeal mu emotsioonid kõiguvad, aga tänu õlile tunnen ma end palju stabiilsemana ning ei väsita enam ennast nii palju.

 

Kas sa soovitaksid seda kellelegi? Miks ja kellele?

Ma olen Instagramis CBD õli palju soovitanud, sest nii paljudel on unehäired ning sellele otsitakse erinevaid lahendusi. See on asi, mis mind aitab ja täiesti siiralt. Ma arvan, et enne igasuguste rohtude tarvitamist võiks me proovida asju, mis ei kahjusta meie keha. Mind aitab õli paremini kui unerohud ja oma elus olen ma neid palju proovinud.

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Otsing

Lisatud ostukorvi